top of page
  • giventofly43

Heti Hirlevel Április 30/ Weekly Newsletter April 30


Kedves Dobozosok!

Szeretnénk üdvözölni új tagjainkat a hírlevélben hiszen jó pár ember csatlakozott hozzánk az elmúlt pár hétben. Reméljük, hogy az információk, a receptek és a képek érdekesek ugyanakkor tanulságosak is. Próbáljátok ki zöldségeinket is, immáron kétféle típusból lehet választani – Kis Doboz illetve Nagy doboz közt.(ld. Alább)

Nagy újdonságok! :

ÚJ DOBOZÁTVÉTELI HELY: Cargonomiaval együttműködve hoztuk létre az új átvételi pontot. 2015 április 30-tól Cargonomiától is át lehet venni a dobozokat. Címe: 1071 Budapest, Dembinszky utca 32. Átvétel ideje : csütörtökön 16.30-18.30.

ÚJ DOBOZ: Szintén április 30-tól, vagyis a következő héten bemutatjuk a várva várt Kis Dobozt is. A Kis Doboz ideális kisebb háztartásoknak (1-3 fő), és azoknak, akik kevesebbet főznek és szeretik a friss salátaféléket, talán szeretik frissen enni a zöldségeket is. A Kis Doboz rendszere kicsit más lesz, mint a Nagy Dobozé. A Kis Doboz egységáron lesz minden héten 3000 forintért. Friss, szezonális biozöldségek keveréke lesz a Kis Dobozban, a hírlevélben fogjuk listázni az ajánlatot, ám nem lesznek megadva a pontos mennyiségek.

DSC02234.JPG

11 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page