• giventofly43

Sült spárga parmezánnal


Spárga híres gyógynövény. Vízhajtó, vesetisztító, könnyen emészthető tulajdonságai miatt érdemes végigfőzni vele a rövid idényt. Tisztítókúrákhoz kötelező, már csak azért is, mert termési időszaka egybeesik a tavaszi tisztítókúrák idejével. Nem szabad túlfőzni, tíz perc párolás bőven elég.

Hozzávalók

  • 250 g spárga

  • Pár csepp citromlé

  • Szórásnyi parmezánsajt

  • olivaolaj

Elkészítés

1. Vágd le a spárgák végét, fektesd őket egy sütőpapírral bélelt tepsibe.

2. Locsold meg olivaolajjal, szórd meg parmezánnal, sóval, borssal

és süsd amíg ropogós lesz.

3. Tálaláshoz locsold meg pár csepp citromlével.


131 megtekintés0 hozzászólás

KAPCSOLAT

Naspolyafa Kft.

ZSÁMBOKI BIOKERT

2116 Zsámbok Szent László utca 56.

info@zsambokibiokert.hu

IMG_4295_edited_edited.jpg