• giventofly43

Füstölt pisztrángos fusilli édesköménnyel


Hozzávalók:

  • 1 db nagyobb édeskömény

  • 400g fusilli tészta

  • 1 evőkanál olivaolaj

  • ½ citrom leve és héja

  • 200g füstölt pisztrángfilé

  • 2 gerezd fokhagyma

  • 1 csokor rukkola

  • 1 marék kapribogyó

  • Só és bors ízlés szerint

Elkészítés

  1. Vékony szeletekre vágd fel az édesköményt.

  2. Főzd meg a tésztát az zacskón lévő instrukció szerint.

  3. Közben egy serpenyőben közepes lángon melegítsd fel az olajat. Add hozzá az édesköményt és gyakran kevergetve pirítsd, amíg megpuhul.

  4. Add hozzá a kapribogyót, a citrom reszelt héját és levét, a zúzott fokhagymát, a füstölt pisztrángot és az apróra vágott rukkolát.

  5. Sózd, borsozd, és keverd össze a leszűrt, lecsepegtetett tésztával.

  6. Rukkolával díszítve tálald..


0 megtekintés

Zsámboki Biokert 2020    Email: info@zsambokibiokert.hu