top of page
  • giventofly43

Boldog új évet! / Happy New Year!


(English text below)

Boldog új évet! Reméljük, hogy 2019 egy bőséges év lesz a kertben, és reméljük, hogy még szorosabb kapcsolatot tudunk kialakítani vásárlóinkkal, így pont azokat a zöldségeket kapjátok meg, amiket szerettek is.

Több úton szeretnénk szorosabb kapcsolatot kialakítani vásárlóinkkal az évben. Először is, szeretnénk tudni, hogy mi az, ami a legfontosabb számotokra, hogy ezzel fejleszthessük a termelést, és a szolgáltatást, hogy nektek is tényleg jó legyen. Evégett, az elkövetkezendő pár hónapban több fogyasztóközpontú fókuscsoportot tervezünk megszervezni, hogy közvetlenül tőletek tanulhassunk - kérjük, nézzétek ezt az oldalt további információkért a következő hetekben.

Másodszor pedig szeretnénk kialakítani egy fogyasztói közösséget, hogy ne csak a zöldségeinket élvezzétek, hanem a Zsámboki Biokert tagjainak érezhessétek magatokat, családtagjaitokat és barátaitokat is. Ehhez olyan lehetőségeket tervezünk, hogy a fogyasztók jöhessenek önkénteskedni a biokertbe és résztvehessenek más eseményeken is a szezonban. Ezek később lesznek az évben, mikor is az időjárás már enyhébb és barátságosabb. Jelenleg nincs épületünk csoportok fogadásárára - reméljük, hogy ezt is ki tudjuk alakítani a jövőben.

Így ebben az évben közösségünk nőni és virágozni fog.

A legjobbakat,

A Zsámboki Biokert csapata

In English:

We hope that 2019 will be a bountiful year in the garden, and we hope we can develop an ever closer relationship with our consumers, so that you are getting the vegetables you enjoy.

There are ways we would like to develop closer relationships with our consumers this year. Firstly, we want to learn more about what really matters to you so that we can improve our production and service in a way that really benefits you. To this end we plan over the next couple of months to organise some consumer focus groups, to learn directly from you - please watch this space for more in the coming weeks.

Secondly, we would like to develop more of a consumer community, so that you don't just enjoy our vegetables, but you and your family and friends can feel more a part of Zsámboki Biokert. For this we plan to develop some opportunities for consumers to come to our farm for volunteer days or for events over the coming season. These events will be planned for later in the year when the weather is more comfortable. Right now we don't have a building to host groups - hopefully this too is something we can develop in the future.

So, we this year our farm community will grow and flourish.

Best wishes

The Zsámboki Biokert Team

(Kattints a nagyításhoz/ Click to enlarge pictures)


153 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page