top of page
  • giventofly43

Apró átalakítások / Minor Alterations


(English text below)

Tervezzük, hogy most tavasszal kicsit átalakítjuk épületeinket a gazdaságban, hogy jobban szolgáljanak minket, hatékonyabban tudjunk működni és kényelmesebb is legyen mindannyiunk számára. Az első munkák között volt az, hogy lyukacsos járdalapokkal fedtük le azokat az utakat, melyek sártengerré válnak az esős időszakokban. A héten Zoli és fia csináltak egy rendes utat Sárinak, a lónak és kocsijának, mely bármilyen időjárásban járható, és nem süllyedünk el a sárban.

Emellett pedig mindenki nagyon elfoglalt a kertben ágyások előkészítésével, vetéssel, öntözéssel és kis szedéssel is - a szezon jól indul!

This spring we plan a few minor alterations on our farm buildings to get things working better for us, and more comfortable for everyone. The first of these works is to lay some paving on areas which tend to become boggy marshlands when we get wet weather. This week Zoli and his son laid some paving so we have solid, all-weather track for Sári (our horse) and cart to use at anytime without getting stuck in the mud. Meanwhile, everyone in the garden has been very busy sowing, preparing beds, getting things watered and even a bit of harvesting - so the season is off to a good start.


43 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page