Hozzávalók:
5 tojás
2 fej vöröshagyma
3 nagy sárgarépa
Salimix, rukkola, spenót
olívaolaj
Só, bors
A vöröshagymát kockázzuk fel apróra, és pirítsuk meg olajon. A tojásokat egy tálban keverjük össze, sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá a hagymához. Fedjük le teljesen egy fedővel. A sárgarépákat reszeljük le, a zöldleveleseket meg vágjuk apróra, keverjük össze olívaolajjal.
Amikor kész a frittata, tegyük egy tálra, szórjuk rá a reszelt répát, zöldleveleseket. Lehet hozzá akár sajtot is reszelni, vagy mást, a képzelet szab határt!
Jó étvágyat!
Ingredients:
5 eggs
2 head of red onions
3 piece of big carrots
Salad mix, rocket, spinach
Olive oil
Salt and pepper
Dice the onions into small bits and fry them in oil. Mix the eggs together in a bowl, put salt and pepper in it, stir well and then pour this onto the onions. Put a lid on, cover the pan completely. Grind the carrots, chop the green leaves and mix it well with olive oil.
When the frittata is ready, transfer it onto a plate, sprinkle it with carrots and green leaves. You can combine many things, try cheese or else - use your imagination! It's a very versatile dish, goes well with many things.
Enjoy your meal!