• giventofly43

Hagymás lepény reszelt répával és salátalevelekkel meghintve /Allium Frittata with Ground Carrots an


Hozzávalók:

5 tojás

2 fej vöröshagyma

3 nagy sárgarépa

Salimix, rukkola, spenót

olívaolaj

Só, bors

A vöröshagymát kockázzuk fel apróra, és pirítsuk meg olajon. A tojásokat egy tálban keverjük össze, sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá a hagymához. Fedjük le teljesen egy fedővel. A sárgarépákat reszeljük le, a zöldleveleseket meg vágjuk apróra, keverjük össze olívaolajjal.

Amikor kész a frittata, tegyük egy tálra, szórjuk rá a reszelt répát, zöldleveleseket. Lehet hozzá akár sajtot is reszelni, vagy mást, a képzelet szab határt!

Jó étvágyat!

Ingredients:

5 eggs

2 head of red onions

3 piece of big carrots

Salad mix, rocket, spinach

Olive oil

Salt and pepper

Dice the onions into small bits and fry them in oil. Mix the eggs together in a bowl, put salt and pepper in it, stir well and then pour this onto the onions. Put a lid on, cover the pan completely. Grind the carrots, chop the green leaves and mix it well with olive oil.

When the frittata is ready, transfer it onto a plate, sprinkle it with carrots and green leaves. You can combine many things, try cheese or else - use your imagination! It's a very versatile dish, goes well with many things.

Enjoy your meal!


42 megtekintés

Zsámboki Biokert 2019     Contact Us: info@zsambokibiokert.hu