2 fej vöröshagyma
0.5 kg sárgarépa
0.2 kg mángold
0.3 kg Basmati rizs
100 g tökmag
2-3 gerezd fokhagyma
só, bors
Tegyük fel főni a rizst forró, sós vízben, tetővel lefedve. Kockázzuk fel a vöröshagymát, répát és a mángoldot vágjuk csíkokra. Pirítsuk meg a hagymát olajon, adjuk hozzá a répát, sót, borsot és kevergessük nagy lángon. Amint kicsit megpirult a répa, keverjük hozzá a mángoldot és keverjük el jó alaposan. Nyomjunk bele egy kis fokhagymát, ízlés szerint.
A tökmagot pirítsuk meg egy serpenyőben, Ezt a zöldségre szórva tálaljuk!
Jó étvágyat!
2 Heads of Red Onions
0.5 kg Carrots
0.2 kg Swiss Chard
0.3 kg Basmati Rice
100 g Pumpkin Seeds
2-3 Cloves of Garlic
Salt and Pepper
Cook rice in boiling, salted water with lid on. Shimmer for about 10-20 minutes, depending on it being white or brown. Dice onions, and carrots, cut chard into long strips. Fry onions on a little oil, add carrots, salt and pepper and stir on high heat. As soon as you see carrots soften a little, add chard to the mixture and stir well. Add garlic as you like.
Toast pumpkin seeds (or sunflower, sesame are also a good choice) and sprinkle over the veggies when ready to eat.
Bon Appétit!