top of page
  • giventofly43

Munkálatok folyamatban / Under construction


(For English see below)

A múlt héten tovább folytak a munkálatok a mosó- és hűtőberendezési rendszerünkben. A munka lassan halad, de biztosan. Nagyon jó volt látni, hogy végre egy szakember beüzemeltette a hűtőrendszert. Még mindig van munka vele, de reméljük, hogy jövő hétre már működni fog a hűtés, és a hónap végére az egész rendszer működőképes lesz. Ez reméljük, hogy nagyon sokat fog segíteni a zöldségeink hatékonyabb és hosszabb tárolásában.

A héten Árpi és fia folyamatosan a mosóhely elkészítésén dolgoztak, kicsempézték a falakat és a padlózatot is, így alaposan tisztán tudjuk tartani a helyiséget. Még ezzel is van egy kis munka, de reméljük, hogy nem sokára ez a helyiség a szezonális feldolgozásban is nagy szerepet tud játszani, ugyanis nagy szükségóünk van egy helyre a Budapesto feldolgozásához.

Üdv,

A Zsámboki Biokert csapata

This last week has been further work going on to develop our washing, cooling storage system. The work goes on steadily, though not too quickly.. This week we were very happy to see the refridgeration engineer come to install our secondhand cooler. There is still work to be done, but we hope the cooler will be functional by the end of next week, and finished by the end of the month. We expect this to help with the quality of storage of our vegetables before delivery.

Also this week Arpi and his son have been working away steadily at getting the washing area ready, with tiling the floor and walls, to allow for more hygienic cleaning. We are still a way off, but we hope before long to have the washing areas ready so that it can also be used as a seasonal processing space - we dearly need a proper home for the making of Budapesto.

Greetings to you all

The Zsámboki Biokert Team


60 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page