• giventofly43

Sült Hokkaido / Roasted Hokkaido


(For English see below)

Hozzávalók:

Hokkaido tök

Olívaolaj fokhagymával és fűszerekkel, amit szerettek

1.5 cm csíkokra vágjuk fel a tököt, és tegyük egy sütőlapra. Nem kell meghámozni ezt a tökfajtát.

Az öntethez keverjük jól össze a fokhagymát, fűszereket, sót és borsot ízlés szerint olívaolajban. Alaposan kenjük meg a tökcsíkokat, és hagyjuk állni egy kicsit, hogy jól felszívje.

Süssük meg előmelegített sütőben 200 fokon kb. 25-30 percig, vagy amíg meg nem puhuk a tök.

Forrás: https://whereismyspoon.co/spicy-roasted-pumpkin-wedges/

Ingredients:

Hokkaido Pumpkin

Olive oil wit spices what you like

  • Cut the Hokkaido pumpkin into wedges, about 1.5 cm thick, place them in the casserole dish. Keep in mind that Hokkaido pumpkin doesn’t have to be peeled.

  • Make the marinade by mixing together the grated garlic, spices, olive oil, salt and pepper to taste. Rub the pumpkin wedges with the spice mixture until coated all over and let them marinade until ready to roast them.

  • Bake the pumpkin wedges in the preheated oven at 200 degrees Celsius for about 25-30 minutes or until the pumpkin wedges are as soft as you like them.

Source: https://whereismyspoon.co/spicy-roasted-pumpkin-wedges/


0 megtekintés

Zsámboki Biokert 2020    Email: info@zsambokibiokert.hu