top of page
  • Matthew & Kata

Boldog Új Évet! / Happy New Year!

(For English, see below)


Egyetlen egy fagyos éjszaka és sok esős nap után érkezünk (inkább csúszunk) a 2021-es évbe. A tavalyi év jól zárult a gazdaságban, sok kihívással és ezzel lehetőséget adva a fejlődésre és tanulásra. Nagyon jó csapatunk volt, csapatként nagyon jól tudtunk együtt dolgozni. A kertészedés egy része a talaj, az időjárás és a táj megismeréséről és a vele együttműködésről szól, másrészt mint sok más vállalkozás, a jó csapatmunkáról is szól. Bővítettünk infrastruktúránkat, tudásunkat és tapasztalatainkat. Mi is, ahogy sokan mások is, rengeteg kihívással találkoztunk 2020-ban, ugyanakkor arra is rájöttünk, hogy mennyire szerencsések vagyunk. Hogy folytathattuk azt a munkát, amit szeretünk, hogy kinn lehettünk a szabadban minden nap és értékes munkát végezhettünk, amit megbecsültök. Nagyon hálásak vagyunk nektek, hogy folytathattuk munkánkat a rendszeres vásárlásotokkal! Köszönjük!


Üdvözöljük a 2021-es évet, reméljük, hogy továbbra is tudunk egymástól és a természettől is tanulni, együttműködni. Reméljük, hogy kiszabadulunk a 2020 erősen leszabályozott mátrixából és egymásra találunk. Tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a csapatépítésre az új évben. Reméljük, hogy 2021-ben is velünk tartotok. Boldog Új Évet!




After one cold night and a lot of wet days we are moving (or sliding!) into 2021. The last year on the farm has been a good one, a testing one and a year with lots to learn from. We have had a good team to work with and worked well as a team. Farming is about reading the soil, the weather and the landscape, but it is also, like most endeavours, about working well as a team. We have added a bit to our infrastructure, added a bit to our knowledge, added a lot to our experience. We, like everyone, have had our challenges this Covid year, but we also realise how lucky we are. To have been able to carry on with the work we love, to be able to be outside each day, doing worthwhile work and getting appreciation for this is nourishing. We are very grateful to you, our consumers, to allow us to do what we do by your regular purchases and support - thank you!


We look forward to 2021 as a year we can continue to learn from each other and be inspired by Nature around us. We hope it will be a year of new freedom, and insight carried over from the necessary isolations of 2020. It is unnatural for people to be kept apart physically, however necessary this is. Let's do what we can to build community in 2021.

111 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page