top of page
  • Matthew & Kata

Elmélkedéseim

A héten beteg voltam (Matthew). Egy betegség jó lehetőség életünk reflektálására- Szerencsére már javulok, de arra is ráeszméltem, hogy milyen fontos a család, a gyerekeink szerepe egészségünk megőrzésében.

Új tereket alakítottunk ki a Zsámboki Biokertben. Elsőnek a régi irodát alakítottuk át teljesen, döngölt föld helyett hajópadlót tettünk le, újrafestettük a falakat, így egy tiszta, fehér hely várja a melegedni vágyókat, amikor ilyen hidegre fordul az idő, illetve különböző találkozókat is lebonyolítunk itt. Csinálunk Biogazda Kört a zsámboki biotermelőknek és más érdeklődőknek környékünkön; elkezdtünk kis létszámban megismerkedni újra a Steiner filozófiával, melyet új munkatársunk, Emese euritmia tanárként euritmiával is megfűszerez.

Megtalálni az egyensúlyt a kemény fizikai munka és a pihentető, lelkileg építő, kényelmes munkahelyet/időt kialakítani nem könnyű - de adaptálódunk munkatársaink állandóan változó, de ésszerű igényeihez. Hogyan tudunk kiegyensúlyozott emberek lenni és közben jól elvégezni a munkát?




128 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page