top of page
  • Matthew & Kata

Hernyóalagút 2. rész / Caterpillar Part 2.

(For English see below)


Végre sikerült befejeznünk a hernyóalagút projektet - most már a madársaláta ágyásait takarja, mely így remélhetőleg januárban ellát minket bőségesebben. Meglátjuk! Nagyon büszkék vagyunk, hogy át tudtunk alakítani egy több mint 30 éves használt fóliasátor kereteit egy remélhetőleg jól működő hernyóalagúttá. Nem utolsósorban mindenki nagyon élvezte ennek a felállítását. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy fog teljesíteni mind a téli időszakban, mint fagyvédő és nyáron, mint árnyékoló.


Nagyon vegyes évünk volt az idei. Elkezdtünk megvizsgálni, hogy mely zöldségek teljesítettek jól az év folyamán, hogy megtervezhessük a jövő évi vetési tervet. Fontos, hogy pihenjünk is egy kicsit, megemészthessük az év eseményeit. Ez az időszak pont erről szól, hogy befelé figyeljünk, megnyugodjunk, erőt gyűjtsünk a következő évre/szezonra.


Mindenkinek áldott ünnepeket kívánunk és a legjobbakat a 2021-es évre!




We now have our experimental catepillar tunnel erected - it is standing over a few beds of corn salad, which we hope will bring a winter crop in the dark days of late January - we'll see. We are proud that we were able to convert 30 year old used tunnel frames into a contemporary mobile catepillar tunnel. It was fun to put this project together - we look forward to seeing how it performs, both as a winter crop protection and in summer as a frame for shade netting.


It has been an up and down year in the garden. We are starting to review how different crops performed this season, as preparation for next season's planting plan. For us this time of year is important to relax a little, and let the impressions of the year sink in, before planning what we want to try in the season ahead. Now is time to turn inside, into ourselves a little.

We wish all of our consumers and supporters a very happy Christmas, and success and fulfilment in 2021.



66 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page