• Matthew & Kata

Narancssárga zöldség-kavalkád salimix-szel / Orange Veggie mix with salad mix

(For English, see below)


Ezt a receptet egy kedves vásárlónk és egyben családtagunk küldte nekünk, annyira ízlett nekik a kis egyendobozunk biözöldség választéka.

Köszönjük!


Két személyre:

Egy kanál kacsazsír( helyettesíthető olívával)

egy lilahagyma csíkokra

egy sárgarépa karikára

egy édesburgonya kockáka

és egy kis darab hokkaido tök szintén kockára vágva párolodik fedő alatt, kis vizet teszek hozzá hogy megpuhuljon, de a fedőt levéve meg is tudjon sülni.

Ekkor teszek hozzá egy gerezd kockára vágott fokhagymát és kb.fél dl kókusztejet.

Ízlés szerint lehet sózni.

Bio zöldsaláta-keverékkel tálalom.

(Odakészítettem zöldfűszereket is-bazsalikomot és garam masalat is, de önmagában olyan finom volt, hogy enélkül fogyott el)





This recipe was shared by a kind customer and family member, she was so inspired and satisfied with the veggies in our small standard box this week. Thank you!


For two:

One tablespoon of goose fat (can be replaced with olive oil)

one purple onion sliced

one carrot chopped into rounds

one sweet potato diced

and a small piece of Hokkaido pumpkin diced. All these cooked in a pan with lid on, adding a bit of water to help with softening, but at the same time could be cooked without lid as well.

I then add a clove of garlic or two and a half dl of coconut milk. Add salt to taste.

Serve it with the salad mix provided with the standard box.

( I have set the table with herbs - basil and garam masala, but it was all so tasty that we didn't use those)



79 megtekintés

Zsámboki Biokert 2019     Contact Us: info@zsambokibiokert.hu