top of page
Matthew & Kata

Sült cékla birssel és kölessel / Baked Beetroot with Quince and Millet

( For English, see below)


Hozzávalók:

Fél kg cékla

Pár db birsalma

só, olaj

Köretnek köles vagy hajdina, vagy amit szerettek


Melegítsük fel a sütőt. A céklát és birsalmát mossuk meg, daraboljuk fel fél centi vastagon. Szórjk egy tepsibe, locsoljuk meg olajja és sózzuk meg. Keverjük össze, majd dobjuk be a sütőbe.

A kölest vagy hajdinát vagy más köretnek valót főzzük meg. Pirított tökmaggal tálaljuk.

Jó étvágyat!





Ingredients:

Half a kilo of Beetroots

A few Quinces

salt and oil

For the side dish choose millet or buckwheat or whatever you like


Preheat oven. Wash and dice beetroots and quinces about half a centimetre thick. Spread them out on a baking tray, sprinkle over salt and oil, mix well.

Cook millet or buckwheat or a grain of your choice.

Serve it with toasted pumpkin seeds.

Enjoy!

253 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page