( For English, see below)
Hozzávalók:
Fél kg cékla
Pár db birsalma
só, olaj
Köretnek köles vagy hajdina, vagy amit szerettek
Melegítsük fel a sütőt. A céklát és birsalmát mossuk meg, daraboljuk fel fél centi vastagon. Szórjk egy tepsibe, locsoljuk meg olajja és sózzuk meg. Keverjük össze, majd dobjuk be a sütőbe.
A kölest vagy hajdinát vagy más köretnek valót főzzük meg. Pirított tökmaggal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Ingredients:
Half a kilo of Beetroots
A few Quinces
salt and oil
For the side dish choose millet or buckwheat or whatever you like
Preheat oven. Wash and dice beetroots and quinces about half a centimetre thick. Spread them out on a baking tray, sprinkle over salt and oil, mix well.
Cook millet or buckwheat or a grain of your choice.
Serve it with toasted pumpkin seeds.
Enjoy!
Comments