top of page
  • Matthew & Kata

Tavaszi napéjegyenlőség / Spring Equinox

(For English, see below)

Úgy érzem, most különösen fontos, hogy a pozitívat hangsúlyozzuk ebben a sötét, vészterhes időkben. Szeretnénk megosztani veletek a farm vibráló szépségét. Az élet nem áll meg a természetben. Csicseregnek a madarak, a méhek szorgosan gyűjtik a nektárt a frissen metszett gyümölcsfáink virágairól... A palánták hihetetlen gyorsan nőnek, minden felgyorsult és egyre több a fény is! Itt a tavasz!




Állandóan készítjük elő az ágyásokat a vetésekre, kiültetésekre. A héten elvetettük a krumplit, kiültettük a brokkoli- és káposzta-palántákat. Nagyon sok a szedés is a fóliasátrakban, és már kapáljunk az éppen kibújó borsó-, rukkola-, retek- és répacsírák között is.





I feel like we need to focus on the positives amongst the darkness around us. We would like to share a glimpse of this beauty on our farm with you. Life does not stop in Nature. Birds are singing, the bees are working hard at the flowering freshly pruned fruit trees...All the seedlings are growing ever so rapidly, nature is accelerating and there is more light every day! Spring is now fully underway! We are continuously preparing beds for sowing and planting.  This week we have been able to plant out our potatoes, and brokkoli, spring cabbages.  Lots of harvesting work goes on from the polytunnels and we are already hoeing newly germinated crops (e.g. peas and rocket, radishes and carrots).





145 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page