Friss, egészséges bioöldségeink 


A Zsámboki Biodoboz rendszer egy partnerkapcsolat több különálló magyar bio gazdaságok között, akikkel évek óta közös együttműködésben vagyunk, hogy minőségi, bio zöldséget biztosítsunk Budapest és Gödöllő területén. Együttműködésünk lehetővé teszi, hogy minden héten a legjobb minőségű és széles választékban kínálhassunk termékeinket vásárlóinknak. A partnerkapcsolattal szeretnénk a fenntartható mezőgazdálkodást képviselni. A Zsámboki Biodoboz rendszer az alábbi kertekkel áll kapcsolatban:

Cargonomia


Cargonomia három, már létező, társadalmi és környezeti szempontból felelősen működő szervezet közti együttműködés. Ez a három, Budapesten vagy annak közelében tevékenykedő szervezet a Cyclonomia ‘Csináld magad’ kerékpárműhely; a biozöldségeket termelő és azt dobozrendszer segítségével elosztó Zsámboki Biokert; valamint a fenntartható városi közlekedés elkötelezett híve, a Kantaa teherbiciklis futárszolgálat.

Pipacs Pékség


Pipacs Pékség egy kézműves szövetkezeti biopékség. Néhány év franciaországi szakmai tapasztalat után hárman alapították 2014 elején. Kenyereiket helyi, minőségi, bio lisztből, adalékok nélkül készítik, és természetes kovásszal, élesztő hozzáadása nélkül kelesztik.

Babat-völgy Biokerteszeti Tangazdaság


Mi a Szent István Egyetem kihelyezett tankertje vagyunk. 1998-ban alakultunk meg, Gödöllő és Budapest környékén adjuk el kertjeink friss, szezonális zöldség és gyümölcseit nagy választékban.Magyarországon az elsők között alakítottuk meg a dobozrendszert, azóta is nagy elköteleződéssel tremeljük és adjuk el terményeinket.

Gódor Biokerteszet


Mi egy  1992 óta ökológiailag ellenőrzött családi gazdaság vagyunk Galgahévíz mellett. Családunk már generációk óta folytatja a zöldségtermesztést. Specialitásunk biozöldségek termelése nagy mennyiségekben, így egész évben jó minőségű, tradicionális zöldségekkel (mint pl. burgonya, répa, hagyma) tudjuk ellátni vásárlóinkat.

Zsámboki Biokert 2019     Contact Us: info@zsambokibiokert.hu