Piacok
 

Számos helyen elérhetőek a termékeink. Három helyi piacon is ott vagyunk heti egy alkalommal ahol közvetlenül tőlünk vásárolhatnak. Ezen kívül a Szatyor Egyesületen (VIII. Kerületi boltjában) keresztül is hozzájuthat termékeinkhez. Kialakítottuk a Zsámboki Biokert Biodoboz rendszert, ami szintén lehetőséget a friss zöldségeink beszerzésére. Az alábbi leírásban bővebben olvashatsz ezekről a lehetőségekről:

A MOM Ökopiac a legnagyobb bio piac Magyarországon, Budapesten. Látogasson el hozzánk, minden szombaton friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, Budapestoval, friss tojással és tovább finsomságokkal várjuk Önöket.

 

 

A Szimpla Vasárnap Piac egy kis piac a VII kerület szívében minden vasárnap. Friss zöldségeket, tojást, Budapestot és egyéb szószokat vásárolhat tőlünk.  

 

 

A Szatyor Egyesület egy budapesti tudatos vásárló csoport. Az online rendszeren keresztül lehet rendelni és két átvételi pont közül lehet választani. Házhoz szállítást is vállal az egyesület.  

 

wekerle piac

Hosszabb szünet után 2020 április 30.-án újraindul!

   A Kispesti Piac egy helyi termelői piac minden csütörtök este a 19. kerületben. Ez a doboz rendszerünk egyik átvételi pontja, de csütörtökönként közvetlenül tőlünk is vásárolhat itt.  

 

október.jpg

A Zsámboki Biodoboz Rendszer egy heti biozöldség doboz rendszer, ami a Zsámboki Biokert több más magyar biogazdával létrehozott parnerkapcsolat. A biogazdák szorosan együtt működnek, hogy minőségi zöldséget kínáljon elérhető áron egész évben a doboz rendszeren keresztül. Amennyiben szeretne saját doboz csoportot indítani vagy érdekli a rendszer, látogassa meg a dobozrendszer oldalát.