top of page
Piacok
 

Számos helyen elérhetőek a termékeink. Három helyi piacon is ott vagyunk heti egy alkalommal ahol közvetlenül tőlünk vásárolhatnak. Ezen kívül a Szatyor Egyesületen (VIII. Kerületi boltjában) keresztül is hozzájuthat termékeinkhez. Kialakítottuk a Zsámboki Biokert Biodoboz rendszert, ami szintén lehetőséget a friss zöldségeink beszerzésére. Az alábbi leírásban bővebben olvashatsz ezekről a lehetőségekről:

A MOM Ökopiac a legnagyobb bio piac Magyarországon, Budapesten. Látogasson el hozzánk, minden szombaton friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, Budapestoval, friss tojással és tovább finsomságokkal várjuk Önöket.

 

 

A Szatyor Egyesület egy budapesti tudatos vásárló csoport. Az online rendszeren keresztül lehet rendelni és két átvételi pont közül lehet választani. Házhoz szállítást is vállal az egyesület.  

 

október.jpg

A Zsámboki Biodoboz Rendszer egy heti biozöldség doboz rendszer, ami a Zsámboki Biokert több más magyar biogazdával létrehozott parnerkapcsolat. A biogazdák szorosan együtt működnek, hogy minőségi zöldséget kínáljon elérhető áron egész évben a doboz rendszeren keresztül. Amennyiben szeretne saját doboz csoportot indítani vagy érdekli a rendszer, látogassa meg a dobozrendszer oldalát.  

 

bottom of page