Hol tudja megvásárolni termékeinket?
 

Számos helyen elérhetőek a termékeink. Három helyi piacon is ott vagyunk heti egy alkalommal ahol közvetlenül tőlünk vásárolhatnak. Ezen kívül a Szatyor Egyesületen (VIII. Kerületi boltjában) keresztül is hozzájuthat termékeinkhez. Kialakítottuk a Nyitott Kertek BioDoboz rendszert, ami szintén lehetőséget biztosít, hogy önökhöz kerüljenek a friss zöldségeink. Az alábbi leírásban bővebben olvashat  ezekről a lehetőségekről:

A MOM Ökopiac a legnagyobb bio piac Magyarországon, Budapesten. Látogasson el hozzánk, minden szombaton friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, Budapestoval, friss tojással és tovább finsomságokkal várjuk Önöket. További információért kattintson a linkre! 

 

A Szatyor Egyesület egy budapesti tudatos vásárló csoport. Az online rendszeren keresztül lehet rendelni és két átvételi pont közül lehet választani. Házhoz szállítást is vállal az egyesült, ezzel kapcsolatos bővebb információért kérem kattintson ide. 

 

A Szimpla Vasárnap Piac egy kis piac a VII kerület szívében minden vasárnap. Friss zöldségeket, tojást, Budapestot és egyéb szószokat vásárolhat tőlünk. További információért kérem kattintson ide: 

 

 

Ez jelenleg sajnos nem üzemel.

   A Kispesti Piac egy helyi termelői piac minden csütörtök este a 19. kerületben. Ez a doboz rendszerünk egyik átvételi pontja, de csütörtökönként közvetlenül tőlünk is vásárolhat itt. További információért kérem kattintson ide: 

 

október.jpg

A Zsámboki Biodoboz Rendszer egy heti biozöldség doboz rendszer, ami a Zsámboki Biokert több más magyar biogazdával létrehozott parnerkapcsolat. A biogazdák szorosan együtt működnek, hogy minőségi zöldséget kínáljon elérhető áron egész évben a doboz rendszeren keresztül. Amennyiben szeretne saját doboz csoportot indítani vagy érdekli a rendszer, látogassa meg a dobozrendszer oldalát.  

 

Zsámboki Biokert 2019     Contact Us: info@zsambokibiokert.hu