top of page
  • giventofly43

Heti Hirlevel Junius 18-19 2014/ Weekly News Letter June 18-19, 2014


Most már semmi kérdés nincsen, megérkezett a nyár! A magas hőmérséklet miatt át kell alakítani a munka rutinját a kertben. Korábban kezdünk, hogy még a hajnal hűvösében tudjunk nyugodtan dolgozni. Az öntözési rendszer túl van terhelve és vigyáznunk kell arra is, hogy a fóliasátrakban ne legyen túl meleg. Szerencsére, a nagy fóliasátraink úgy vannak megalkotva, hogy az oldalfalakat fel, illetve le lehet engedni, hogy segítsük a levegő áramlását, bár nagyon oda kell figyelni.

A száraz időjárás nagyon jó a széna kaszálására. Az egyik szomszédunk bálákba kötötte a lucernánkat. Szilárd, Árpi és Luki hozták be a bálákat, felpolcolták, így a lovaknak nem kell aggódniuk, hogy nem lesz télire ennivaló.

Nagyon sajnáljuk, hogy Szilárd elmegy a csapatból. Hűséges és szerves része volt a Zsámboki Biokertnek már a kezdetektől. Lovakkal való kapcsolata, munkája és bánásmódja sokakat inspirált. Humora és barátságos arca nagyon fog nekünk hiányozni. Kívánunk neki minden jót - a jövő héten lesz vele egy utolsó interjú a következő hírlevélben.

5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page