top of page
  • giventofly43

Heti Hirlevel November 26-27/ Weekly Newsletter November 26-27


Habár még mindig nincs téli idő, a kert nagyon is a téli oldalát vette át a múlt héten. Már csak pár zöldleveles van kint földjeinken, így sikerült szétszórni és bedolgozni a trágyát a földbe. Szilárd a két lelkes lovunkkal ,Kényessel és Sárival szántotta be a területeket. A lovakkal való munka igaz, hogy lassabban halad, de sokkal jobb környezetünknek, a talajnak, mint a traktorok.

A csirke megrendelések továbbra is rendelkezésetekre áll. Ezzel a dobozzal (11.26), szerdán forgunk szállítani Albertfalvára (Ilka háza), Humusz Házba és Óbudára. A következő héten pedig (12.04), csütörtökön lesz szállítás Wekerlére. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a csirkékről, gyorsan fogynak, így kérünk titeket, hogy minél előbb rendeljetek, főleg, ha karácsonyra is szeretnétek. Ezúttal a rendeléseket a koordinátoraitoknak adjátok le, illetve, hogy mikor szeretnétek átvenni, mennyit.

A szóhasználatot illetően egy kis felvilágosítás: azért hívjuk őket csirkéknek, mert még fiatalok és puhák (6 hónaposak). Kakasok, nem tyúkok, naposcsibékből neveltük őket. A tyúkokat megtartjuk tojásokhoz


11 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page