top of page
giventofly43

Novemberi mókák


Amikor a fokhagymákat kiültetjük a szabadföldi ágyásokba, akkor már tudjuk, hogy nagyon végén vagyunk az idei termesztési szezonnak. Egy 'átlagos' évben késő októberre tervezzük a fokhagymák kiültetését, de mivel ilyen enyhe eddig az időjárás, a téli kiültetés több mint valószínű, hogy rendben lesz. A fokhagymák elültetése egy szezonvégi tevékenység, ugyanakkor a következő szezon képe is felsejlik, mivel remélhetőleg még látni fogjuk a sok friss zöld hajtást még karácsony előtt, de maga a termés csak jövő év júniusában, az év leghosszabb napja környékén érik be.

Ugyan ez az utolsó kinti ültetésünk az évben, még sok más kinti tennivalónk van a gazdaságban. Elkezdtük széthordani a komposztot a jövő évben ültetendő, vetendő zöldségek területére. illetve folyamatosan takarítjuk be az utolsó kinti terméseket (például spenót, oriental zöldlevelesek, petrezselyem).

A múlt hét hétvégén egy Dán csoport látogatott meg minket, akik kiváncsiak voltak hogyan működik Magyarországon egy biogazdaság. Megint bulisra sikerült a látogatás vége.

(A képekre kattintva, azok galériában, nagyobb méretben jelennek meg)


90 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page