• giventofly43

Cukkini, zöldborsó, újhagyma vajas-petrezselymes újburgonyával / Courgettes, Green Peas an Spring O


(English text below)

Hozzávalók:

Újburgonya

Cukkini - apróra vágva

egy csomag újhagyma apróra szeletelve

300g zöldborsó megfejtve

1 cs petrezselyem

50g vaj

A krumplit sós vízben főzzük puhára, majd öntsük le róla a vizet. Adjunk hozzá egy evőkanál vajat és szórjuk bele a petrezselymet. Majd a fedőt rátéve jól rázzuk össze az egészez, míg a vaj szét nem olvad és beteríti a krumplit.

Forró serpenyőben főzzük össze a zöldségeket, sózzuk, fűszerezzük ízlés szerint.

Jó étvágyat!

Ingredients:

New potatoes (depending on how many of you are eating)

a pair of Courgettes

1 bunch of Spring Onions

300g Green Peas

50g butter

1 bunch of Parsley

Cook potatoes in salty water until soft. Pour liquid out and add butter and parsley in it, put lid on and shake well so butter gets melted and covers all.

In a hot pan, quickly toast the veggies, with salt and pepper and other herbs you like. It's so fresh and the veggies by themselves.

Enjoy!


0 megtekintés

Zsámboki Biokert 2020    Email: info@zsambokibiokert.hu