top of page

A sárgarépáról

  • Szerző képe: Matthew & Kata
    Matthew & Kata
  • 2023. szept. 3.
  • 1 perc olvasás

A hét nagy részét a sárgarépa gyomlálásával töltöttük, hogy a nemrég elvetett növényt igazán gyommentesre varázsoljuk, hogy maximálisan tudjanak fejlődni. A sárgarépa termesztése sokszor kihívás, különösen a korai szakaszban, mivel lassan csírázik, és a gyomok az első néhány hónapban könnyen túlszaporodnak a sárgarépa körül, megfojtva ezzel a zöldséget. Viszont amint a répa megerődösik, és egészséges lombozatot növeszt, sokkal jobban tudja felvenni a versenyt a körülötte lévő gyomokkal, mivel nagyobb a fényigénye. A sárgarépa és sárgarépa között óriásiak a különbségek, mint sok más növénynél is, attól függően, hogy ökológiai személettel vagy hagyományos módon termesztik. A különbségeket estig sorolhatnánk, tápanyag, ízvilág és struktúra, mind a bio répa javára.


 
 
 

Kommentare


bottom of page