A dobozrendszerben tartott szünet ellenére nagyon elfoglaltak voltunk a kertben. Az utóbbi hetekben a feldolgozásra fókuszáltunk - rengeteg lecsót és pesztót csináltunk az őszi/téli és kora tavaszi időszakra. A budapesti Biokultúra Ökopiacra továbbra is eljártunk hétről-hétre, ahol is széles és színes választékkal voltunk/vagyunk jelen. A kertben pedig rengeteg a gyomlálnivaló, az ágyások előkészítése és bevetése az őszi és kora téli időszakra.
Örülünk, hogy a covid okozta utazások szigorítása miatt még mindig kevés a repülők száma és inkább helyben nyaralnak most az emberek. Így nem károsítjuk feleslegesen környezetünket, itthon is meg lehet sülni a napon!
Reméljük, hogy a szituáció adta lehetőséget felhasználjuk arra, hogy átgondoljuk mi az ami igazán fontos nekünk. Számunkra nem kétséges, hogy környezetünket óvnunk kell, csökkentsük a károsanyag-kibocsátást és támogassuk a biodiverzitást. (Többek között). A legjobb módja ennek eléréséhez a helyi, szezonális bio ételek fogyasztása. Köszönjük elköteleződésetek!
Bình luận