top of page
Matthew & Kata

Furgon - értékek

Nyilvánvaló, hogy szeretett furgonunk és tartalmának elvesztése nagy csapás volt számunkra. Hír továbbra sincs. A pozitív oldalról nézve egy ilyen rendkívüli esemény lehetőséget ad arra, hogy elgondolkodjunk és felülvizsgáljuk alapvető értékeinket. A legtöbb ember a jelenlegi világot, amelyben élünk, zavarosnak éli meg, illetve azt is, hogy rossz irányba haladnak a világ dolgai. Nagyon fontosnak érezzük, hogy ragaszkodjunk néhány alapvető értékhez, amelyek némi stabilitást és iránymutatást nyújtanak számunkra.

A valóban egészséges ételek fogyasztása, amelyekről tudjuk, hogy minimális vagy akár pozitív hatással vannak a környezetre, az egyik módja annak, hogy két lábbal álljunk a földön, s megtathassuk józan eszünket. Számunkra a jó minőségű, szezonális, helyi bioélelmiszerek termesztése nem csupán üzlet, hanem elkötelezettség egy integráltabb, teljesebb világ mellett, ahol az élelmiszerrendszer és az azt megalapozó természeti erőforrások egyensúlyban maradnak, és olyan emberi léptékben, amelyhez mindannyian viszonyulni tudunk.

Az aktuális hírlevelünkben említett rukkolára és ázsiai zöldfűszerekre visszatérve, az évszaknak megfelelő növények termesztése fűtetlen fóliákban egy olyan önfenntartó rendszer kiépítésének módja, amely független a fosszilis tüzelőanyagok nagy mennyiségű felhasználásától vagy más, a környezetünket terhelő anyagoktól. Még egyszer köszönjük, hogy rendeléseikkel támogatnak minket!








105 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page