top of page
  • giventofly43

Mángold és répa stir-fry Basmati rizzsel és pirított tökmaggal / Swiss Chard and Carrot Stir-Fry wit


2 fej vöröshagyma

0.5 kg sárgarépa

0.2 kg mángold

0.3 kg Basmati rizs

100 g tökmag

2-3 gerezd fokhagyma

só, bors

Tegyük fel főni a rizst forró, sós vízben, tetővel lefedve. Kockázzuk fel a vöröshagymát, répát és a mángoldot vágjuk csíkokra. Pirítsuk meg a hagymát olajon, adjuk hozzá a répát, sót, borsot és kevergessük nagy lángon. Amint kicsit megpirult a répa, keverjük hozzá a mángoldot és keverjük el jó alaposan. Nyomjunk bele egy kis fokhagymát, ízlés szerint.

A tökmagot pirítsuk meg egy serpenyőben, Ezt a zöldségre szórva tálaljuk!

Jó étvágyat!

2 Heads of Red Onions

0.5 kg Carrots

0.2 kg Swiss Chard

0.3 kg Basmati Rice

100 g Pumpkin Seeds

2-3 Cloves of Garlic

Salt and Pepper

Cook rice in boiling, salted water with lid on. Shimmer for about 10-20 minutes, depending on it being white or brown. Dice onions, and carrots, cut chard into long strips. Fry onions on a little oil, add carrots, salt and pepper and stir on high heat. As soon as you see carrots soften a little, add chard to the mixture and stir well. Add garlic as you like.

Toast pumpkin seeds (or sunflower, sesame are also a good choice) and sprinkle over the veggies when ready to eat.

Bon Appétit!


215 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page