(For English see below)
Hozzávalók
7 db Nori lap
500g kerekszemű rizs
1 db uborka
0.4 kg répa
1 db édeskömény
fél radicchio
0.2g zöldborsó
1 db zöld fokhagyma
Főzzük puhára a rizst, majd hagyjuk kihűlni.
A zöldségeket vágjuk fel hosszában, vékony, gyufaszál csíkokra. A zöldborsót fejtsük meg.
Vegyünk egy Nori lapot, egy nagy evőkanál segítségével kenjük szét a rizst vékonyan, úgy, hogy a egy szélén maradjon 1 cm csík. Az 1 cm-s csíkkal szemben tegyünk mindegyik zöldségből egy-egy szálat, majd szépen tekerjük fel. Azt a csíkot,amin nics rizs, nedvesítsük be egy kis vízzel épphogy, (ne túl sokat!) majd erre görgessük rá a feltekert részt. Amint megvagyunk az összes lappal, tegyük a tekercseket a hűtőbe.
A maradék répát, édesköményt, zöldborsót és fokhagymát pirítsuk meg egy kis olajon, röviden, hogy még roppanós és friss maradjon, de át is süljön egy kicsit.
A tekercseket vegyük ki a hűtőből, és egy éles, bevizezett késsel szeleteljük fel, és tegyük a szeleteket egy tányérra.
Szójaszósszal és a megpirított zöldségekkel tálaljuk.
Jó étvágyat!

Ingredients:
7 pc Nori sheet
500 g Round Arborio Rice
1 pc Cucumber
0.4 kg Carrots
1 pc Fennel
Half of a Raddichio
0.2 g Peas
1 pc Green Garlic
Cook rice until soft and let it cool.
Chop up veggies into thin, matchsticks, and de-shell peas.
Lay a Nori sheet on a flat, clean, dry surface. Spread rice thinly over it, leave a 1 cm strip on one edge. On the opposite of t he strip, place the sticks one of each veggie, except for peas and garlic. Roll up tightly and wet the unspread strip very lightly with water. Roll over the rolled part. Do this all over again with the rest of the sheets. When done, place them in the fridge.
Lets stir-fry the remaining veggies along with the garlic and peas. Don't overcook it, just slightly toast it, so it stays fresh and crunchy.
Get the rolls out of the fridge and slice them into 1cm slices with a wet and very sharp knife.
Arrange them all on a plate.
Serve it with soya sauce and the stir-fry. Enjoy!
