top of page
  • giventofly43

Bejárat, téli álmok és szuper csapat / Entrance, Winter Sleep and a Great Team


(For English see below)

Ahogy egyre rövidebbek a nappalok, és hűvösebbek az éjszakák (gyönyörű fagy volt ma reggel) - okosan kell beosztani a munkákat, hogy mindennel kész legyünk, mire megjön a tél. Ez annyit jelent, hogy az üres ágyásokat előkészítjük téli álmaikra. Ez azt jelenti, hogy 1. megtisztítjuk az ágyásokat, az ösvényekről felszedjük a földet és rádobjuk az ágyásra, 2. majd jó alaposan betakarjuk érett komposzttal 3. kilazítjuk a talajt, hogy a fagy minél mélyebbre mehessen, így szépen szétdarabolódik, könnyebb lesz szántani jövő tavasszal.

Továbbá, még dolgozunk az új autós bejáraton, hogy könnyen tudjunk ki-be közlekedni a gazdaságban időjárástól függetlenül.

Sok mindent kell csinálnunk, de szuper a csapat, így minden szépen alakul!

Autós bejárat előkészítése

As the days grow shorter and the nignts gradually colder (a glorious frost this morning), we have to prioritise our work to make sure we have things ready for when the winter weather comes. This means getting empty beds ready for their sleep. We do this by clearing empty beds, throwing some soil from the paths into the beds, giving a good covering of mature compost and then broadforkng to loosen the soil allowing frosts to penetrate into the soil, for a good tilth in the spring,

We are also working on laying a new entrance roadway into the farm, so that we have good access all year round. Lots to do, but we have a great team to work with, so the jobs get done.


57 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page