(For English see below)
Hozzávalók:
3 fej vöröshagyma
1 fej karfiol
fél Hokkaido tök
kb 200g burgonya
1 db petrezselyemgyökér
sok fokhagyma, só és bors
Garam Masala
Szeleteljük és pirítsuk meg a hagymát. Magozzuk ki és kockázzuk fel a tököt, a burgonyát és petrezselyemgyökeret is. Ezeket addjuk hozzá a megpirított hagymához, sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük is. Adjunk hozzá egy kis vizet is. A karfiolt szedjük szét kis fejekre, keverjük bele a zöldsékbe, adjunk még hozzá egy kis vizet. Főzzük lefedve amíg minden meg nem puhul. Adjuk hozzá a fokhagymát is ízlés szerint.
Joghurttal tálalva nagyon finom. Jó étvágyat!
Ingredients:
3 heads of Red Onions
1 head of Cauliflower
Half a Hokkaido Pumpkin
approx 200g of potatoes
1 pc parsley root
many cloves of garlic, salt and pepper
Garam Masala
Dice and fry onions. Deseed and dice pumpkin, cut up potatoes and parsley root, too. Add these to the frying onions. Add a little water, salt and pepper and spice it all up. Put lid on. Put cauliflower into small florets and mix it with the veggies, adding more water. Cook till soft. Add garlic if you want.
It's delicious with a dash of yoghurt.
Enjoy!